Kategoriarkiv: Dametøj

Kom og se alt i dametøj. På denne side finder du alt om billigt tøj til damer, kvinder og piger i næsten alle aldre. Kjoler, bukser, toppe, bluser og meget mere til særdeles billige priser. Find et godt tilbud eller super-udsalg i dag ved at læse indlæggene i denne kategori igennem.

Tøj på januar-udsalg i 2016 - Her køber du billigt modetøj til nedsatte priser

På denne side finder du en liste over steder, hvor der er januar-udsalg på tøj i 2016. Der er ingen tvivl om, at der bliver solgt rigtig meget tøj på januar-udsalg, og derfor er der også rigtig mange steder - online såvel som i forskellige butikker i Danmark og resten af verden, der kører med kæmpe januarudsalg på tøj. På denne side får du hjælp til at finde de bedste udsalg.

For at listen kan blive så god som muligt, har jeg brug for din hjælp: Byd ind med en kommentar, hvis du har set et super-godt januar-udsalg i 2016 på tøj. Hvis du har spottet et januarudsalg i 2016 på andet end tøj, mærkevarer, modetøj osv., så smut i stedet ind på denne underside: januar-udsalg 2016. Og er du interesseret i udsalg for hele året, så tjek denne side: Udsalg 2016.

Dette er med på listen over tøj på januar-udsalg 2016

Disse udsalgsvarer vil du typisk kunne finde på denne side. Og det er de samme varer, du skal holde øje med, hvis du har set et januarudsalg, og gerne vil dele tippet med os andre:

Det handler selvfølgelig om tøj, og gerne modetøj. Alt lige fra bukser (eksempelvis jeans), bluser, jakker, lækkert undertøj og nattøj, badetøj og bademode-ting, fede skjorter og blazere, t-shirts, toppe og tunika, dejlige nederdele i alle former og farver, samt meget mere. Har du fundet sokker på januar-udsalg, så nævn da også det. ALT skal med.

Listen over udsalgssteder

Da det slet ikke er januar endnu, og ikke engang december, hvor de fleste januarudsalg allerede starter, er listen tom. Men allerede nu bør du holde øje med sider som Smartguy, Smartgirl og Tøjeksperten, da de ofte har nogle super knald-tilbud og er tidligt ude med dem.

Husk at hjælpe med at finde nogle af de gode steder med nedsat tøj og fede mærkevarer. Det ville jeg i hvert fald sætte pris på. Det kunne være super-sejt at lave denne side rigtig god, så mange kan få glæde af den store liste.

Mærketøj på udsalg i 2016 online - Dametøj, herretøj, børnetøj på tilbud

Her er en lille samling af online shops, hvor der er store mærketøj-udsalg lige nu. Jeg har brugt en god del tid på at sammensætte den - så brug den nu, hvis du virkelig vil have det fedeste mørketøj på udsalg og på tilbud på nettet - der er alt lige fra tøj til kvinder/damer/piger, tøj til mænd/herre/drenge og selvfølgelig også børn :)

Her finder du mærketøj på udsalg i 2013

KVINDER:
DressMe.dk - Billigt modetøj til kvinder
Online-Mode.dk - Lækker mode for kvinder
Smartgirl.dk - Lækkert mærkevaretøj til piger/kvinder på tilbud

MÆND:
Smartguy.dk - Cool mærketøj til fyre

SPORT (for alle)
Smartsport.dk - Nice sportstøj for alle

BØRN
Smartkids.dk - Kæmpe udvalg i børnetøj til smarte børn

Hvem elsker ikke at købe mærkevarer billigt på tilbud og udsalg? Det gør i vist alle. Og det gælder selvfølgelig om at kende de rigtige steder og være klar på de helt rigtige tidspunkter, hvis man vil gøre de store besparelser. Jep - for der er mange penge at spare, og der er nogle fede ting derude. Lækkert og moderne tøj, smarte sko, og alt det der.

Modetøj og mærketøj på udsalg er helt sikkert en millionforretning for mange, og til manges glæde.

Hus også januarudsalget

Husk også, at de rigtig store penge er at spare i januarmåned, hvor der for alvor er KÆMPE udsalg på alt, hvad hjertet begærer. Jeg har selv sparet tusindvis af kroner på tøj og andre lækkerier i januar, og når det store januar-udsalg kommer, så skal du faktisk huske at være klar allerede nogle dage før måneden starter, for nogle tyvstarter allerede måneden før.

Det ved jeg ikke, om du vidste, men den er god nok.

Har du forslag til gode butikker med udsalg på mærkevarer og mærketøj i høj kvalitet til en billig pris?

Kom gerne med dine egne forslag herunder i kommentarfeltet, så vi kan få det hele med. Der er rigtig mange tilbud derude, og det behøver så heller ikke KUN at være mærketøj på udsalg, men det må også gerne være alt muligt andet. Bare det ikke er sådan noget billigt Tøj & Sko, du ved :P Det er jo altid billigt, ha-ha.

Jeg håber da, at du vil hjælpe til, og ellers skal jeg nok sørge for selv at tilføje lidt løbende, når jeg får tid til det.

Sommerkjoler 2014 - Se de flotte kjoler til latterligt billige priser

For få år siden blev det rigtig populært med sommerkjoler og kjoler generelt, hvor den nedre del starter allerede under brystet og munder ud i noget “fluffy”. Muligvis startede denne kjole-mode med, at kvinder kunne gemme topmaven. Det er selvfølgelig blot mit bud. Men den slags sommerkjoler er stadig populære i 2014, men blomsterkjoler og mange andre slags er også rigtig meget på mode, og her i denne artikel skal vi tage et kig på, hvilke sommerkjoler i 2014, der findes, og hvor de kan købes til en billig pris.

Billige sommerkjoler i 2014 på udsalg - Find et god tilbud hos Online-mode

Idet jeg abonnerer på Online-modes nyhedsbrev, får altid mails, når der er gode tilbud. Er du ny læser, så skal jeg lige hilse at sige, at jeg er en mand, og grunden til, jeg abonnerer på deres nyhedsmail er, at jeg godt kan lide at forkæle min smukke kæreste med lækkert tøj :)

Men jeg får altså nogle af deres gode tilbud via mail, og deres nyhedsmail fik mig til at kigge ind på deres side for at se, deres udvalg af 2012-sommerkjoler. Der er mange fede!

Desværre kan jeg ikke lige greje, hvordan jeg kopierer billederne fra deres siden herind, så du må altså nøjes med selv at klikke ind og se deres sommerkjoler. 2011 er igen året, hvor blomster og klassiske kjoler er populære. Du kan se dem herinde i deres online shop.

Prøv at tjekke 2014-sommerkjolerne fra Abigirl-kollektionen. Det er den slags kjoler, der efterhånden er blevet meget moderne, men stadig har et klassisk look. Og tjek også priserne … de ligger på omtrent 250-300 kr. Det er sgu ret billigt!

Har du andre bud på, hvor man kan finde billige sommerkjoler på udsalg, eller har du en kommentar til min anbefaling af Online-mode, må du hjertens gerne skrive i kommentarfeltet nederst på siden.

Havanna Shoes - Hjemmeside og online shop med Havanna-sko på nettet

Ved du bare lidt om damesko, så kender du helt sikkert til Havanna shoes. De kan købes rundt omkring i butikker i Århus, Odense, Kolding, Horsens, Holstebro, Vejle, og der er findes en forhandler i flere forskellige byer i DK.

Hvad jeg dog undrer mig over er, at jeg ikke kan finde nogen officiel Havanna Shoes-hjemmeside, altså en Havanna Shoes-online shop. Der findes havanna-shoes.dk og uden bindestreg, havannashoes.dk, men det ser bare ud til, at nogen har snyltet sig til disse domæner - altså folk, der absolut ikke sælger Havanna Shoes online.

Mystisk …

Findes der en Havanna Shoes-hjemmeside eller online butik/forhandler?

Og her mener jeg en officiel butik for Havanna-sko. Jeg kan simpelthen bare ikke finde ud af det. Jeg synes, jeg har ledt og ledt. Så derfor ville jeg gerne spørge folk her på bloggen, om der overhovedet findes sådan en online shop med damesko fra dette mærke.

Kæresten er selv ret vild med dem, og jeg kunne godt tænke mig at overraske hende med et par her senere på måneden, da vi har en lille ting, vi skal fejre :) Men jeg synes, jeg går forgæves, uanset hvor jeg søger og forhører mig.

Så har du kendskab til en butik på nettet med disse sko, ville jeg blive rigtig glad for at høre fra dig i kommentarfeltet.

Alternativet er nok, at jeg bare forsøger at kigge inde i Århus, som er den største by i nærheden af os. Men da jeg er en travl mand, foretrækker jeg at købe online.

Men okay. Kender du til en hjemmeside for Havanna-sko, så læg endelig en kommentar :)

På forhånd tak!

Vinter-mode 2012 - Billige vinterjakker & vinterfrakker

Temperaturen falder lige så stille. Og solen står ikke så højt på himlen. Det betyder, at du igen har en god undskyldning for at gå ud og shoppe igennem. For efterår er højsæson for shopping. Det ved modehusene også butikker godt. Så de står også klar til at hjælpe dig med at finde den næste model.

Modellerne i år

Men hvad er så den model, du skal kigge efter i år? Der er naturligvis flere muligheder. Men der danner sig et mønster, som er værd at holde øje med. Det er typisk tre mønstre, som bliver gældende. Og her kan der gemme sig et par overraskelser for dig. Det står nemlig efterhånden klart, at du skal se dig om efter en.. kappe! Det lyder måske lige hippie og en anelse old school. Men ikke desto mindre er det her, at du skal slå til, hvis du vil være på moden i 2012. Det er derfor ikke en kappe, som du kender den fra rollespil og sådan noget. Det er high fashion, som er blevet en mere mainstream trend. Og det kommer du til at se meget af i år.

Men kappen er ikke et eneste eksempel på, at moden bliver meget retro i år. For der er også tegn på, at der kommer en masse oversize jakker på gaden. Det er jo heller ikke ligefrem noget, som er særlig feminint og piget. Det er tværtimod ret militæragtigt og maskulint. Men det skal du ikke tænke så meget over. For det er sådan, stilen er i år. Og den må man så følge, hvis man kan. Og så må man gøre, hvad der bliver sagt fra de store modehuse som Gucci og D & G. For det er her også denne trend kommer.

Der kommer også pelse i år. Og de kan også med lidt god vilje placeres i samme bås som kappen og oversizejakken. Så der der danner sig et mønster af retro modeller. Det kommer selvfølgelig an på, om man kan kalde pelse for retro. Men det kan man godt i år, fordi det er noget tid siden, at man sidst så pelse som en trend.

Så du kan vælge mellem den kappen, oversizejakken og pelsen, hvis du skal være helt fremme i skoene.

Do’s and don’ts

Så det er en stil, hvor det er jordfarver, naturmaterialer eller i hvert fald materialer, som kunne være genbrug, som ligger som underliggende trend. Det betyder også, at der er nogen ting, du absolut skal gå udenom. Det kan for eksempel være sådan noget som klare farver, regntøj, pastelfarver og generelt modeller og materialer, der er alt for klare i farverne og lidt for praktiske. I år er det upraktisk tøj, som til gengæld har en historie, har været brugt før og på den måde minder os om en tid, hvor det hele var lidt mere simpelt. Det er nok nogenlunden sådan man kan formulere stilen for vinterjakker til kvinder i år, som altså bliver rigtig gammel vin på nye flasker. Men det gør jo ikke noget, så længe man kan lide stilen.

A Pair på udsalg - Sko, støvler og sandaler på tilbud i online shop

Udsalg på A Pair - støvler og sko - kan godt være lidt tricky at finde.

Jeg har dog prøvet at kigge lidt rundt, og jeg har fundet nogle fede tilbud hos https://www.lbask.dk/a-pair/, som har nogle stærkt nedsatte priser. Jeg har blandt andet spottet nogle støvler, der er nedsat med over 1.400 kr. Er du gal, det er en fin besparelse.

Så det kan sagtens lade sig gøre at finde A Pair-udsalg rundt omkring. Man kan selvfølgelig også tjekke i de fysiske butikker og ikke altid behøve at finde det i en online shop på nettet, men det her tilbud / udsalg eller hvad du vil kalde det, hos lbask.dk, det er sgu værd at gå efter.

A Pair på udsalg hvor ellers?

Har du kendskab til andre steder, hvor der er tilbud eller bare super nedsatte priser på dette mærke, som jeg personligt synes laver lækkert fodtøj i meget høj kvalitet, så må du meget gerne vedlægge en besked herunder i feltet, hvor man kan skrive.

Er sikker på, der findes mange flere steder med billige priser rundt omkring, og jeg er da frisk på at få samlet så mange udsalg og tilbud her på siden, så alle, der kommer forbi, kan få glæde af dem.

Jeg glæder mig i hvert fald til at høre, om andre har fundet noget, der er lige så billigt. Har ikke brugt fantastisk meget tid på andet finde dette udsalg på A Pair, så der burde være mere derude - men jeg kan godt bruge din hjælp.

Håber at høre fra nogen, der har spottet noget lækkert derude :)

Jeggins - Tilbud og billige priser i online shop på nettet på Jeggings

Det, der tidligere hed gamacher, hedder nu til dags alt muligt andet. Jeg har skrevet en del om leggins her på siden, men i dag skal vi til en anden type leggins, nemlig jeggins. Og jeg derudover også spottet nogle gode tilbud op jeggins online, hvis det skulle være af interesse. Du kan nemlig finde dem hos Online-mode.dk på tilbud og udsalg. Jeg elsker den online shop, og de har selvfølgelig alt muligt andet end lige netop jeggins.

Hvad er jeggins? - Jeans-leggins

Som underoverskriften lyder, er jeggins altså nogle leggins, der er lige som jeans. Nogle kalder dem også jeggings. Jeg tror, begge dele er korrekt.

Dog er der forskel på jeggins og jeans-leggins. Jeans-leggins har nemlig ikke syninger på samme måde, og det er her, forskellen er. Det er selv for mig lidt svært at vurdere nogle gange, og hvis du har andre tips til at genkende og kategorisere denne type leggins, må du da gerne komme med dit besyv. Det ville jeg sætte meget pris på.

Billige jeggins online - Hvor køber man billige jeggings på tilbud eller udsalg på nettet til gode priser?

Som nævnt, anbefaler jeg online-mode.dk, men der findes også mange andre butikker (selvom online-mode nu er min favorit blandt nogle få andre).

Så hvis du har noget at sige i forhold til, hvor man kan finde nogle seje og cool styles i en eller anden mode-shop online eller ja, for den sags skyld ude i fysiske butikker i Danmark, så må du hjertens gerne lægge en kommentar herom.

Jeg er jo ikke selv af det kvindelige køn (jeg kan bare godt lide at købe lækker mode til min kæreste), og derfor kan jeg sagtens bruge noget input fra kvinder, piger, damer og hvad man nu ellers siger om dette herlige køn :)

Jeg håber, nogen derude kan hjælpe. Og så siger jeg bare på forhånd tak herfra.

Hyttesko til mænd og damer

I dag nævnte kæresten hyttesko. Jeg kan ikke huske i hvilken forbindelse, men det er også ligegyldigt. Det første jeg gjorde var at undersøge, hvad hyttesko er, hvor man kan købe dem og hvilke priser de ligger på.

Der findes åbenbart rigtig mange hyttesko på tilbud og udsalg lige nu, og så er det jo bare med at udnytte disse billige priser. Jeg har kigget ret meget på nettet og ude i andre butikker, altså de fysiske, og der er da godt nok et kæmpe udvalg - både til kvinder og mænd.

Men hvad skal man vælge?

Jeg vil sige, at man skal kigge efter de helt billige tilbud i supermarkederne. Det synes jeg godt kan betale dig. Personligt bryder jeg mig heller ikke særligt meget om den type sko, og derfor gider jeg ikke bruge mange penge på dem. eller jo, jeg kunne finde på det hvis det er en gave til min kvinde, men ja - sådan er det.

Tilbud og udsalg på hyttesko til mænd/herrer og damer/kvinder - Hvor er de billige priser online på nettet

Kan du komme med nogle gode tips til, hvor de kan findes billigt online, så hører jeg da gerne fra dig. Og ja - hvis du måske kan henvise til nogle hytte sko, der bare er lidt pæne og måske endda moderne (he-he), så hører jeg endnu mere gerne fra dig og med stor forbavselse, hvis du finder noget.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. På forhånd tak herfra.

Skjortebluser til kvinder - Find din billige skjortebluse til damer her

Skjortebluser til kvinder er efterhånden blevet meget moderne, og der er gode tilbud derude - heldigvis. Min kæreste går selv meget med skjortebluser - hvilket jeg rigtig godt kan lide. Hun er - lige som mig - sådan en, der altid går efter de bedste tilbud og udsalg.

Som navnet antyder, er en skjortebluse en mellemting mellem en skjorte og en bluse, og de er absolut mest populære hos damerne. Men hvor finder man så nogle super tilbud online på nettet?

Skjortebluser til kvinder online - Se flotte og søde modeller på bluser med skjorte-look på tilbud her

Jeg har prøvet at surfe lidt rundt for at finde noget til min kæreste, og jeg mener selv at have fundet nogle rigtigt søde skjortebluser til damer billigt hos https://www.designersfashion.dk/skjorter.html. De har blandt andet fra Inwear, Remix, Tiger og det populære Part-Two. Synes helt sikker, de har et fint udvalg og fine tilbud, så det overvejer jeg så lidt.

Andre gode tilbud - Kom gerne med din anbefaling herom

Kender du til andre fede tilbud eller billige udsalg - måske endda lagersalg - så er jeg lutter øre. Kunne være fedt at høre andres meninger og holdninger og ja erfaringer med at finde en shop, der sælger dem billigt, i høj kvalitet og så selvfølgelig i lækkert design.

Og er der nogen, der undrer sig derude over, at jeg kigger efter dametøj, ja så er det altså fordi, jeg godt kan lide at købe lidt lækkert ind til min dejlige pige. Jeg kan godt lide at overraske hende med lækkert modetøj, og jeg ved, at hun altid bliver så glad.

Så ja - kom glad med dine tips til at finde fede skjortebluser til kvinder, damer og unge piger, der godt kan lide lækkert tøj. Mærkerne er sådan set lige meget, men det må da gerne være nogle gode mærker, som er kendte.

Verdens smukkeste kjole - Køb verdens flotteste kjoler her

Verdens smukkeste kjole er en subjektiv sag. For dig er verdens smukkeste kjole måske ikke, hvad det er for andre, men sådan er det, da vi har forskellig smag alle sammen.

Jeg vil i hvert fald gerne afsløre, hvor jeg mener, man kan købe verdens flotteste kjoler.

Jeg anbefaler personligt disse smukke festkjoler (der er i øvrrigt gratis levering).

Som nævnt, kan vi vist godt blive enige om, at vi hver især har vores egen stil. Jeg er mest til korte kjoler, hvor andre er mere til de lange og stilfulde. Men sådan er det bare, og det kan man ikke lave om på.

Dine forslag er velkommen

Kom gerne med dine forslag, hvis du har nogle bud. Det ville være fedt at høre synes.

Billige kjoler og festkjoler på udsalg hos onlinewonderland.dk – Fashion online

Mange kvinder vil så gerne skille sig ud fra mængden, men det er ikke nemt hvis festkjolen de har forelsket sig i koster over 1000,-. Det er jo ingen hemmelighed at, det ikke er specielt in at tage den samme festkjole på flere gange i træk. Det er der nogle der ikke forstår, men sådan er det bare! Derfor er det godt at kende stedet hvor de sælger billige festkjoler til under 500,-, i samme kvalitet, mønstre og farver som de dyre steder.

Hvor fås billige kjoler og festkjoler til under 500,-?

Det vil de fleste modebevidste kvinder vel gerne vide, for ellers havde du ikke læst herned til. Derfor får i selvfølgelig svaret. Først vil jeg røbe så meget og sige det er en onlineshop. De sælger kjoler og festkjoler i alle farver, størrelser og mønstre.

Festkjolerne er helt fremme, når det gælder mode og kan sagtens bæres af unge og kvinder med sans for mode. På shoppen er der dag-til-dag levering. De har gode anmeldelser på trustpilot. Kvaliteten er ikke til at sætte en finger
på. Det er enkelt og nemt at bestille din drømme festkjole, som alle veninderne vil misunde dig. Ikke nok med de har mange festkjoler, så er det også muligt at bestille smykker, leggings, hair extensions og meget mere.

Nu kilder det sikkert i maven for at finde ud af hvad navnet på den fantastiske shop er. Inden jeg røber det helt, vil jeg give en ledetråd: oplevelsen er eventyrlig. Hvis du ikke allerede havde gættet det, så er det www.onlinewonderland.dk. Stedet hvor de modebevidste kvinder køber billige kjoler og kjoler til fest.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med at skulle handle hos onlinewonderland.dk, så kan de kontaktes på info@onlinewonderland.dk

Nu er du blevet hjulpet på vej til at finde den eventyrlige side med smukke festkjoler, så vær med til at hjælpe andre med også at finde den.

Bootcut-jeans (dame) - Tilbud & udsalg på lækre bootcut-bukser til kvinder

Bootcut jeans - dame-bootcuts til kvinder på tilbud: Selv bukser med en smal ende er blevet utroligt populære, er bootcut-jeans til damer stadig også meget populære. Personligt kan jeg godt lide begge styles, og hvad man er til, er jo op til en selv.

Min kæreste mener stadig af bootcut-jeans til kvinder stadig er meget moderne, med jeg synes nu ikke, jeg ser mange med netop den slags bukser - dog synes jeg, at de er fede.

I forbindelse med det, har vi kigget lidt på, hvor man kan finde gode tilbud på bootcut-jeans, og her fandt vi en online shop, der faktisk har et cool udvalg.

Udsalg og tilbud på bootcut-jeans (dame) - Flotte bootcut-bukser til kvinder til billige priser i online shop

Vi fandt online shoppen Nelly.com, som faktisk har et udmærket udvalg. Her overvejer jeg selv at købe noget til kæresten, men det skal være en overraskelse, så jeg siger det ikke til hende.

Jeg elsker at købe tøj til hende og overraske hende med det, og jeg tror faktisk ikke lige, hun forventer, at jeg netop køber nogle bootcuts til hende. Men ja, det skal nok blive sjovt.

Vi kiggede også i Ellos-kataloget - det var faktisk sådan, vi kom til at tænke på disse bukser med bredde for neden - og her har de faktisk også nogle fede styles, som jeg også overvejer.

Men tiden må vise, hvad jeg køber. Jeg skal lige tænke over det, men sådan er det jo med os mænd. Vi er ikke altid lige hurtige til at træffe beslutninger, he-he.

Andre steder med dame-bootcut-jeans på tilbud eller billigt?

Jeg hører gerne fra dig, hvis du har fundet andre gode steder med udsalg eller super tilbud. Jeg ved, at Diesel også laver nogle fede nogen, men har bare ikke lige fundet nogle Diesel-damebukser med cut forneden til de helt billige priser. Måske du har set noget?

Bolero til fest og kjole - Tilbud og udsalg på boleroer med og uden ærmer

En bolero er et rigtig fint stykke tøj, som ligner meget en cardigan, og som passer rigtig godt til fest, når du eksempelvis skal have kjole eller bare bukser/jeans på. Og mulighederne for at finde en bolero på tilbud eller udsalg til en billig pris online er helt sikkert til stede, hvis du kigger de rigtige steder. Jeg har dog ikke helt forstået, hvor meget sådan en skiller sig ud i forhold til en cardigan.

Som jeg har forstået det, er det bare en cardigan med korte ærmer eller helt uden ærmer. Er det rigtigt forstået, eller har jeg misforstået et eller andet. I så fald må du meget gerne korrigere mig :)

Billig bolero til fest eller en bolero til kjole på tilbud

Som jeg har nævnt lidt tidligere har kæresten og jeg kigget i et Ellos-katalog, som hun får hver måned, hvis ikke oftere. Her findes der rigtig mange flotte bolero til fest, eller i hvert fald nogle, som passer godt til en festlig aften. De har også nogle, som passer ekstra godt til kjole. Og sådan en kjole-bolero er altså pæn, men jeg synes, at de lige så godt kan passe til et par bukser eller klassiske jeans.

Det er så bare min mening.

Men tilbud på en bolero til fest finder du i hvert fald hos Ellos-magasinet. De har nogle smukke boleroer - virkeligt flotte. Og det ville jeg da lige anbefale her.

Jeg har ikke lige spottet andre gode online shops derude, men har du fundet nogle gode internet-tilbud på en bolero til fest eller en flot og passende bolero til kjole online, ville jeg da sætte pris på din kommentar. Mulighederne derude er jo mangt og mange, og måske du har fundet et super duper tilbud, som vi er gået glip af.

Som altid er jeg i hvert fald glad for mange kommentarer, og lad mig endelig høre, hvis du har fundet noget, der er rigtig elegant eller flot.

Smækbukser til kvinder - Flot smækbuks billigt på tilbud online

Jeg har siddet med kæresten og kigget i det nyeste Ellos-katalog, hvor vi så nogle flotte smækbukser til kvinder, piger og damer. Dernæst fik vi også lyst til at se, hvad man egentlig kan finde online af smækbukser til kvinder, der gerne vil have noget lidt ud over det sædvanlige, men også på tilbud eller bare til en nogenlunde billig pris. Først vil jeg da godt fortælle om min mening om smækbukser til kvinder.

Jeg kan først og fremmest ikke rigtig se forskellen på overalls og de hersens bukser med smæk. Jeg kan ikke blive enig med kæresten. Jeg mener, det er det samme, men hun er ikke helt sikker. Der er vel også en mening med, at de ikke hedder helt det samme.

Jeg synes, det er sjovt at se på, hvor mange forskellige navne, der er på tøj til specielt kvinder. I min mandeverden er der også mange navne, men det er mest for damer, hvor modetøj og alskens tøj bliver kaldt noget andet, lige så snart, der er en lille ændring.

Ved du hvori forskellen er, er jeg da meget interesseret i at vide det :)

Billige smækbukser til kvinder og damer

Jeg vil gerne opfordre dig, kære læser, til at komme med dit bud på fede online shops med udsalg eller tilbud på smækbukser til kvinder. Jeg kan personligt ikke finde ikke finde noget, der matcher det, vi har fundet i Ellos-kataloget, og faktisk har de også nogle ret fede styles heri.

Så du er meget velkommen til at lægge en kommentar, hvis du har fundet nogle super tilbud. Jo-jo, jeg ved godt, at de kan købes andre steder, men jeg er interesseret i nogle af de helt fede til en god pris.

Og måske har du fundet noget, som er gået forbi vores næse? I så fald ville det være fedt at høre fra dig :)

Kom glad med en god kommentar med en henvisning til et cool online butik (eller i Danmark for den sags skyld), hvis du har fundet billige smækbukser til kvinder i en flot stil.

Jeg glæder mig i hvert fald til at høre fra dig, og det tror jeg da også, at min kæreste gør, selvom det måske ikke er helt hendes stil at gå i den slags bukser. Men okay. Lad os da se, hvad folk har at sige omkring emnet her.

I hvert fald vil jeg råde dig til at tjekke Ellos - for deres udvalg er ret lækkert.

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

Pieces online shop med lækkert og endda billigt modetøj

Er du på udkig efter en Pieces online shop, så er du kommet til det rigtige sted. Jeg har netop fundet mærket Pieces, og hold da op, det er godt nok nogle lækre ting, de har til damer og piger. Som den flinke kæreste, jeg nu er, vil jeg gerne købe noget fedt modetøj fra Pieces, og helst i en online shop, for det er dér, de “billige” priser oftest kan findes.

Pieces har jo nærmest alt tøj til kvinder. Men det, som jeg bedst kan lide fra Pieces, er nok deres jeans. Det er det der stramme look, som er blevet så ekstra populært, når vi snakker dametøj og modetøj til damer. Da min kæreste er ret modebevidst og godt kan lide lækkert tøj, så er jeg også sikker på, at hun vil kunne shoppe sig ihjel i Pieces-tøj. Nå ja, hun kender sikkert allerede mærket - jeg har dog ikke spurgt.

Billig Pieces-tøj online - Shop det på nettet her

Boozt.com - Boozt.com er en online fashion retailer, med et bredt og spændende udvalg af internationale og skandinaviske brands til kvinder, mænd og børn.

Pieces.com - Den officielle online shop. Eller vent. En shop er det jo faktisk ikke, men du kan finde din nærmeste Pieces-butik - altså fysiske butik. Deres butikssøgefunktion skal have ros, for den er eddermugme hurtig og enkel, ikke lige som på så mange andre sider. Cool nok.

Miinto.dk - Det er jo nærmest en klassiker. De er ved at blive ret populære de der Miinto, men de er altså også nogle fede ting, de har. En varm anbefaling herfra. Deres priser er helt i bund.

Nelly.com - En masse gode tilbud. En ret fed online shop, som også har en masse andet lækkert. Der er nogle gode udsalg, og hold da op, jeg fik lige øje på nogle knee highs. Den slags ville se godt ud på min kvinde :) He-he.

Har du andre forslag, så skriv en kommentar. Der findes sikkert masser af butikker - online på nettet såvel som i den fysiske verden - men gode priser på Pieces-dametøj og ditte accessories.

Poncho-jakker - Find en hyggelig poncho billigt her

En poncho-jakke ligner nærmest noget, som en indianer kunne finde på at bære, men ikke desto mindre, så er poncho-jakker også ganske populære i den mere moderne verden. Personligt synes jeg ikke, de er vildt hotte, men det er nu dejligt at have dem på i den kolde tid. For de varmer godt nok meget. I dette indlæg tager vi fat i et sted, hvor du kan købe en billig poncho-jakke, og så vil jeg da også gerne høre, hvad du synes om den slags jakker.

Ponchojakker er selvfølgelig kun til kvinder. Men er de flotte, eller er de så grimme, at de kan sammenlignes med haremsbukser, som jeg personligt synes, er forfærdeligt grimme. Men jeg har respekt for, at den slags tøj er behageligt - men i så fald burde man kun have det på derhjemme, når man skal hygge og nusse rundt. Okay - du vil jeg ikke starte den store diskussion, så jeg går lige straks videre til en poncho-jakke, jeg har fundet og som jeg overvejer at købe om en måneds tid til min kæreste, så hun kan holde varmen, når vi stener foran vores 47″ tv i stuen. Det er ikke altid nok med en varmepude.

Billig poncho-jakke på tilbud hos Modedronningen

Okay - siden hedder ikke engang Modedronningen, men tæt på. Den hedder fashionqueen.dk, og herinde findes der altså en cool poncho-jaker, der er sort til kun 239 kr. Det synes jeg, er en rigtig fornuftig pris. Okay - det kræver ikke de vilde designertalenter at lave sådan en honcho-poncho, så de burde kunne findes billigere, men jeg synes alligevel, det er en god pris. Jeg overvejer stærkt at købe den til kvinden i mit liv. Jeg venter dog lige med det, for jeg vil gerne tjekke markedet lidt ud. Har du ellers nogle gode steder, du kan anbefale - det kan sagtens være i en online shop eller ude i en fysisk butik - så skriv endelig.

Nå ja. Jeg har hørt, at H&M også har nogle billige ponchoer. Det havde jeg helt glemt. Så det skal jeg da lige have tjekket ud. Dog må det gerne være noget, der er af en nogenlunde kvalitet, og H&M er altså ikke kendt for at lave tøj og accessories, der holder en livstid :)

Nå, men lad mig høre, hvis du har fundet disse damejakker til en god pris et andet sted.

https://www.fashionqueen.dk/overdele/jakker/poncho-i-sort-1770.html

239 sort

Her finder du Peak Performance-jakker på tilbud til damer og mænd

I dette indlæg tager vi fat i steder, hvor du kan købe Peak Performance-jakker på tilbud. Peak er nok mest kendt for deres jakker. Og kender du til jakkerne og tøjet af dette mærke, så ved du også godt, at det ikke er billigt, medmindre det er på tilbud eller udsalg.

Tværtimod, så er det p*ssedyrt. Men du får altså også god kvalitet - endda rigtig god kvalitet - for pengene.

Her finder du billige Peak Performance-jakker på tilbud og udsalg online

[STARRATER]

Jeg har set, at der lige nu er super gode tilbud på Peak Performance-jakker hos:

Smartgirl.dk (til kvinder)

Smartguy.dk (til fyre)

Der findes en del online shops, hvor du finder Peak Performance-jakker på tilbud - men ofte synes jeg ikke, at disse tilbud og udsalg matcher nogle af dem, jeg har set i fysiske butikker. Men inden, jeg fortæller om Peak Performance-jakker på tilbud i fysiske butikker, får du lige et tip: Skisalg.dk har Peak til nedsatte priser. Udvalget er okay, hvis du spørger mig. Så det er en fin ide at gå derind for lige at sammenligne.

Peak Performance-jakke i de officielle butikker

Det er sjovt, men de helt store udsalg og tilbud, jeg har fundet, har været i Peaks fysisk butikker. Jeg har faktisk været lidt rundt omkring - både i Århus og København, og er du heldig at visitere sådan en officiel shop (ikke online), og er du heldig at det er i en periode, hvor de netop kører med udsalg, så har jeg set, at du kan spare op til 50 %. I få tilfælde endnu mere. Det er godt nok meget for netop dette mærke. Hold skarpt øje med tilbudsaviserne, eller kom lidt mere ud og kig efter deres butikker. Du kan også spørge ekspedienterne om, hvornår de holder udsalg. Den slags burde de vide, og som regel er de flinke nok til at give dig nogle konkrete datoer på, hvornår der er Peak Performance-udsalg. De vil jo også gerne sælge mere ;)

Har du andre bud på online shops eller fysiske butikker derude i Danmark, så skriv endelig en kommentar.

Her finder du lækre dame-trenchcoats, som er til at betale sig fra

En trenchcoat til damer - det kan man sagtens købe sig dyrt i. Trenchcoats har stort set altid været moderne, men priserne er som regel også ret høje, og det er fordi, der er tale om en jakke, der fylder meget rent materialemæssigt. En god designet trenchcoat er også svær at finde - men i dette indlæg får du hjælp til at finde nogle gode sider, hvor du kan finde dame-trenchoats på tilbud og udsalg.

Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve butikken ellos.dk. De har nogle pænt fede dame-trenchcoats, som jeg personligt godt kan lide. Jeg er sikker på, at min kæreste også vil nikke “ja tak” til dem. Du kan tjekke dem her: ellos.dk. Deres priser er okay - det billigste, jeg lige kunne finde, hvis man også vil have cool design på tilbud. Hvis du vil finde noget endnu billigere og ikke har noget i mod at købe brugt, så bør du nok tjekke sider som dba.dk.

Næste bud er miinto.dk. De har så godt nok nogle lidt dyrere dame-trenscoats, men hold da op, de er fede. Tag selv et kig derind her: miinto.dk. Det her er i hvert fald lækker kvalitet til en, tja, ret høj pris. Men du finder sjældent nogle billige dame-trenchcoats på udsalg eller tilbud, som også er vold-nice. Det har jeg i hvert fald selv erfaret i “fyre-verdenen”. Nogle gange kan man godt finde noget billigt, men helt billigt bliver det bare aldrig, synes jeg.

Tilbud og udsalg på trenchcoat /dame) fra læserne?

Har du som læser spottet nogle super tilbud eller udsalg, så skriv endelig en lyn-kommentar. Du har også mulighed for at hjælpe andre, der gerne vil have en fed trenchcoat billigt. Lad mig høre fra dig, hvis du har fundet noget, der er værd at notere.