Kategoriarkiv: Herresmykker

Find alt i smykker til mænd her. Flotte herresmykker til billige priser på tilbud og udsalg online på nettet og ude i de danske shops. Kig med i denne kategori her og nu.

Hvor sælger man guld - Sælg dit guld her, og få penge for dit guld

Priserne på guld stiger meget i disse dage, og det er der mange, der har glæde af. Virksomheder, som opkøber guld køber løs, og forbrugere, der har gemt guld i skufferne sælger løs for at tjene lidt ekstra penge. Skal du sælge guld, så er det nu tiden er moden, så du kan få flest mulige penge for det.

Men hvor sælger man sit guld, og hvad kan man få for det?

Der er en del forskellige virksomheder, som varetager køb og salg af guld. Vi har i denne omgang taget et kig på www.guldexpressen.dk. På deres hjemmeside kan du nemt se den aktuelle guldpris - eks. er den i dag på 269m64 kr. pr 1 gram 24 karat guld. Så kan du veje dit guld og derefter gange antal gram med 269,65, og så burde du nogenlunde vide, hvad du kan få for guldet. Grunden til, at du kan kan lave et estimat er, at du med garanti ikke ejer en vægt, der er specielt designet til at veje guld og kan give dig den helt rigtige vægt i gram; det har Guldexpressen og andre services, der køber guld.

Hvornår skal du sælge dit guld?

Har du et par guldsmykker i skuffen, som du overvejer at sælge, er det værd at se på, hvornår du bør sælge. Men hvad gør du, hvis du ikke lige har styr på guldpriserne? I denne forbindelse bør du tage et kig på hjemmesiden www.guldforum.dk, der viser live-opdateringer af guldpriser samt prisudviklingen for de seneste år. Ved at kigge på prisudviklingen kan du få en ide om, hvornår det er godt at sælge. Ser du en tendens til, at priserne er på vej op, kan det være et godt tidspunkt, og hvis priserne er på vej ned, skal du måske overveje at vente - i hvert fald, hvis det ikke haster.

Hvad kan man sælge?

Så længe det er guld, kan du sælge det. Alt lige fra smykker til halskæder og ringe. De fleste har et eller andet liggende, der er af guld, og det kan formodentligt sælges.

Det er populært at sælge kæresteguld

Kæresteguld er guldsmykker, som man har fået af en eks-kæreste. For nylig var der en udsendelse i tv‘et, der havde fokus på de stigende guldpriser og det voksende antal folk, som sælger guld - specielt kæresteguld. Har du fået dig en ny kæreste, er det måske ikke så smart at beholde et gammelt guldsmykke, som den daværende kæreste har givet dig. Det bringer måske minder tilbage, og den nuværende kæreste kan blive irriteret over det. Kæresteguld er i høj kurs for tiden - rigtig mange sælger netop den slags smykker.

Kom gerne med input og anbefalinger

Kan du anbefale andre hjemmesider, hvor man kan sælge guld, eller har du nogle fine tips i denne forbindelse, er du meget velkommen til at lægge en kommentar herunder.

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og d