Kategoriarkiv: Kostumer og udklædning

Tøj på januar-udsalg i 2016 - Her køber du billigt modetøj til nedsatte priser

På denne side finder du en liste over steder, hvor der er januar-udsalg på tøj i 2016. Der er ingen tvivl om, at der bliver solgt rigtig meget tøj på januar-udsalg, og derfor er der også rigtig mange steder - online såvel som i forskellige butikker i Danmark og resten af verden, der kører med kæmpe januarudsalg på tøj. På denne side får du hjælp til at finde de bedste udsalg.

For at listen kan blive så god som muligt, har jeg brug for din hjælp: Byd ind med en kommentar, hvis du har set et super-godt januar-udsalg i 2016 på tøj. Hvis du har spottet et januarudsalg i 2016 på andet end tøj, mærkevarer, modetøj osv., så smut i stedet ind på denne underside: januar-udsalg 2016. Og er du interesseret i udsalg for hele året, så tjek denne side: Udsalg 2016.

Dette er med på listen over tøj på januar-udsalg 2016

Disse udsalgsvarer vil du typisk kunne finde på denne side. Og det er de samme varer, du skal holde øje med, hvis du har set et januarudsalg, og gerne vil dele tippet med os andre:

Det handler selvfølgelig om tøj, og gerne modetøj. Alt lige fra bukser (eksempelvis jeans), bluser, jakker, lækkert undertøj og nattøj, badetøj og bademode-ting, fede skjorter og blazere, t-shirts, toppe og tunika, dejlige nederdele i alle former og farver, samt meget mere. Har du fundet sokker på januar-udsalg, så nævn da også det. ALT skal med.

Listen over udsalgssteder

Da det slet ikke er januar endnu, og ikke engang december, hvor de fleste januarudsalg allerede starter, er listen tom. Men allerede nu bør du holde øje med sider som Smartguy, Smartgirl og Tøjeksperten, da de ofte har nogle super knald-tilbud og er tidligt ude med dem.

Husk at hjælpe med at finde nogle af de gode steder med nedsat tøj og fede mærkevarer. Det ville jeg i hvert fald sætte pris på. Det kunne være super-sejt at lave denne side rigtig god, så mange kan få glæde af den store liste.

Mærketøj på udsalg i 2016 online - Dametøj, herretøj, børnetøj på tilbud

Her er en lille samling af online shops, hvor der er store mærketøj-udsalg lige nu. Jeg har brugt en god del tid på at sammensætte den - så brug den nu, hvis du virkelig vil have det fedeste mørketøj på udsalg og på tilbud på nettet - der er alt lige fra tøj til kvinder/damer/piger, tøj til mænd/herre/drenge og selvfølgelig også børn :)

Her finder du mærketøj på udsalg i 2013

KVINDER:
DressMe.dk - Billigt modetøj til kvinder
Online-Mode.dk - Lækker mode for kvinder
Smartgirl.dk - Lækkert mærkevaretøj til piger/kvinder på tilbud

MÆND:
Smartguy.dk - Cool mærketøj til fyre

SPORT (for alle)
Smartsport.dk - Nice sportstøj for alle

BØRN
Smartkids.dk - Kæmpe udvalg i børnetøj til smarte børn

Hvem elsker ikke at købe mærkevarer billigt på tilbud og udsalg? Det gør i vist alle. Og det gælder selvfølgelig om at kende de rigtige steder og være klar på de helt rigtige tidspunkter, hvis man vil gøre de store besparelser. Jep - for der er mange penge at spare, og der er nogle fede ting derude. Lækkert og moderne tøj, smarte sko, og alt det der.

Modetøj og mærketøj på udsalg er helt sikkert en millionforretning for mange, og til manges glæde.

Hus også januarudsalget

Husk også, at de rigtig store penge er at spare i januarmåned, hvor der for alvor er KÆMPE udsalg på alt, hvad hjertet begærer. Jeg har selv sparet tusindvis af kroner på tøj og andre lækkerier i januar, og når det store januar-udsalg kommer, så skal du faktisk huske at være klar allerede nogle dage før måneden starter, for nogle tyvstarter allerede måneden før.

Det ved jeg ikke, om du vidste, men den er god nok.

Har du forslag til gode butikker med udsalg på mærkevarer og mærketøj i høj kvalitet til en billig pris?

Kom gerne med dine egne forslag herunder i kommentarfeltet, så vi kan få det hele med. Der er rigtig mange tilbud derude, og det behøver så heller ikke KUN at være mærketøj på udsalg, men det må også gerne være alt muligt andet. Bare det ikke er sådan noget billigt Tøj & Sko, du ved :P Det er jo altid billigt, ha-ha.

Jeg håber da, at du vil hjælpe til, og ellers skal jeg nok sørge for selv at tilføje lidt løbende, når jeg får tid til det.

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

Fastelavn 2011 - Kostumer/udklædning, pynt og inspiration

Fastelavn 2011 bliver fejret helt præcis 6. marts, men rigtig mange institutioner, børnehaver og skoler fejrer fastelavn op til flere dage inden eller efter, så det passer med kalenderen. Fastelavn i 2011 bliver endnu en periode med sjove kostumer og slå katten ud af tønden. Ved du allerede, hvilken udklædning, du skal have på, eller har du forberedt dig på, hvor du skal fejre fastelavn i 2011?

Har du børn er det nærliggende at gøre lidt ekstra ud af fastelavnen. Der skal købes fastelavnsboller, børnene skal have nogle fastelavnskostumer og så kan du hænge en tønde op i haven, hvis altså I har en.

Fastelavnskostumer i 2011 - og hvad var populært sidste år?

Ben 10 var helt sikkert noget, som mange små drenge var klædt ud som sidste år. Det kommer vi nok også til at se noget af i år. Spider-man, Batman og Superman er bestemt også nogle klassikere, som vi får at se. Klassikeren hos små piger er prinsesse-kostumer, Askepot og Tornerose. Det uddør aldrig, og i 2011 kommer vi helt sikkert også til at se en masse prinsesser i Danmark den 6. marts :)

Hvad mener du, bliver populært til fastelavn i 2011?

Hvad med kostumer til voksne?

Voksne er sjældent med på den - men har du børn eller arbejder du med børn og unge, så er du måske lidt kedelig, hvis ikke også du klæder dig ud? Fastelavn kan sagtens laves om til en sjov dag for voksne. Der findes i dag så mange udklædninger - ikke mindst de frække - og måske kunne det være en sjov idé at klæde jer ud på fastelavnsdag, og peppe forholdet lidt op?

Det tror jeg, at jeg personligt vil opfordre til herhjemme :) Jeg har selv et politimandskostume og et Batman-kostume, og kæresten har mildest talt en masse sjov og spas, som kunne tages i brug.

Nylonstrømper med søm

Der findes flere forskellige typer nylonstrømper - blandt andet nylonstrømper med mønster, som jeg personligt synes rigtig godt om på flotte kvindeben, men der er også nylonstrømper med søm. Idet jeg godt kan lide at købe lidt lækkert tøj til min smukke kæreste, kommer jeg ret ofte - nok meget oftere end størstedelen af mænd - på alt lige fra leggings til flotte kostumer.

Her nu har jeg lige kigget på nylonstrømper med søm, og jeg har fundet både nogle billige, men også nogle i den lidt dyrere ende, som jeg meget gerne vil anbefale. De er mildt sagt vildt flotte.

Dem, som jeg har kig på, finder du her hos calzessa.com. Tjek de lyserøde to-farvede strømper med søm. Er de ikke lækre? De koster 124 kr., og det er i den dyre ende efter min mening, men de er hammer-flotte, og jeg er ikke bleg for at give 124 kr. for noget, der er lidt ekstra lækkert.

Hvad synes du om dem?

De kan fås i flere farver, men pink er bare rigtig piget, og jeg må indrømme, at det er en farve på tøj, som jeg meget tit kigger efter, når jeg køber lidt “guf” eller gaver til min pige :)

Det andet par nylonstrømper med søm, jeg har kigget på - i samme butik i øvrigt - koster kun 40 kr. - men de er bare ikke lige så flotte som dem til 124. Og de lyserøde ville i øvrigt passe super-godt til kærestens dirndl (tyrolerpige-kostume).

Problemet med strømper i nylon er bare, at de meget nemt går i stykker. Kommer der bare en enkelt revne, så går det hurtigt med, at hele strømpen bliver ødelagt. Findes der nogle, som er i ekstra høj kvalitet, som holder lidt længere?

Korsetter - Billige og flotte - Find et billigt korset til en god pris

Skal taljen skrumpes ekstra meget ind, så de kvindelige former kan blive fremhævet, skal der et korset til. Men hvor køber man billige korsetter på nettet eller ude i butikkerne?

Jeg har lige fundet nogle gode tilbud!

Online shoppen Frandeli.dk har nogle rigtig flotte corsager og korsetter til fornuftige priser. Måske nettets fedeste udvalg lige nu?

Først og fremmest, så er det nok bedst, hvis du afprøver korsettet ude i en butik, så du kan finde den rigtige størrelse, der passer dig. Et korset kan hurtigt klemme så meget til, at det bliver ekstremt ubehageligt, og det holder jo ikke.

Korsetter billigt online

Hos OrionOnlineShop kan du finde et stort udvalg i billige korsetter, der er rigtig frække. Derudover er der Frandeli, som har et ganske stort udvalg og nogle særdeles eftertragtede priser. Måske du kan finde dit næste korset dér? Hos Østrogen har jeg læst mig til, at smshop.dk bliver anbefalet, idet priserne skulle være meget lavere i forhold til andre steder. Tjek det selv ud og se, om du kan finde noget til en billig pris dér.

Er det synd eller bare flot?

Personligt synes jeg det er lidt synd, hvis en kvinde skal gå rundt i et korset i mange timer. Det kan bestemt ikke være behageligt. Men heldigvis er det jo ikke, som det har været. I gamle dage var det jo nærmest et must, og specielt alle de fine piger gik rundt med korset.

Kender du til nogle gode forretninger?

Sig endelig frem, hvis du har set et sted eller to, hvor der måske er udsalg eller bare nogle billige tilbud, der rykker.

Se også: Dirndl

Køb Naruto-tøj online

Tøj for manga- og anime-entusiaster er ganske specielt. Og for personer, der interesserer sig for disse ting, er det vigtigt at finde tøjet, så det er så autentisk som muligt. Læs om, hvor du kan købe Naruto-tøj på nettet.

Der findes meget forskelligt tøj i Narutos verden. Det klassiske og måske mest kendetegnede et Naruto-pandebånd? Et pandebånd er jo ikke særligt dyrt, og med det på - kombineret med “lidt” voks i håret - kan man hurtigt komme til at ligne virkelighedens Naruto-figur. I hvert fald lidt.

Men hvad hvis du gerne vil have hele kostumer? Der findes forskellige kostumer til både drenge og piger - eller mænd og kvinder.

Ud over at tjekke dba.dk og eBay, vil jeg endnu engang - som i førnævnte indlæg - henvise til Fanime.dk. Her er der en række Naruto-kostumer; udvalget er dog alligevel ikke vildt imponerende. Men det er det bedste, jeg har kunnet opstøve online - hvilket egentlig er lidt utroligt.

Mit bud er, at man altså skal ind på de udenlandske sider for at finde den slags tøj, men så skal man også huske på told og muligvis ekstra omkostninger i forhold til levering.

Hvis du sidder derude med nogle gode henvisninger til Naruto-shops eller andre gode shop, der leverer tøj til anime- og manga-folket, skal du ikke tøve med at lægge en kommentar. Det ville være en hjælp for os alle :)

Dirndl – Køb/udlejning af kostume/kjole online – Tyrolerpige-kostumer

Et dirndl-kostume er utroligt smukt og passer perfekt til kvindens former. Du kender det fra den tyske oktoberfest, som hvert år afholdes i Bayern. Men hvor køber man disse tyrolerpige-kostumer?

Lige nu er der gang i Oktoberfest - en tysk tradition og folkefest. Her drikkes der øl en masse, der synges og festes. Der er liv og glade dage. Èn ting, der er specielt ved Oktoberfest, når man snakker om tøj og udklædning, er kvindernes dirndl. Det aner du sikkert ikke hvad er, men hvis jeg siger dirndl-kjole, dirndl-kostume eller tyrolerpige-kostume, og at det har noget med flotte øl-kvinder og Oktoberfest at gøre, så kan du sikkert nikke genkendende til, hvad det er. Læs resten

Naruto-pandebånd

Drømmer du også om at få dit eget Naruto-pandebånd? Måske fordi du skal til et cosplay-arrangement, så kan du kigge med her.

Indrømmet, jeg har altid synes, at pandebånd er noget, der hører til ældre tennisdage, men et Naruto-pandebånd er faktisk cool nok - omend jeg ikke interesserer mig synderligt for anime. Læs resten