Kategoriarkiv: Personlig pleje

Selvklæbende negle - hvor?

Jeg leder efter nogle selvklæbende negle (altså kunstige negle) til min kæreste, da hun har haft lidt træls oplevelser med både acryl og gelenegle. Noget af det købte hun i Matas, mens hendes første oplevelse var nogle negle, hun fik lavet af en veninde. De blev helt ødelagte bagefter :( Så ja - kunne godt bruge noget hjælp til at finde negle, der kan klæbes på, selvklæbende negle, eller hvad de nu hedder. Gerne billigt eller på tilbud, hvis det kan lade sig gøre.

Som nævnt har hun oplevet nogle lidt uheldige ting før, og jeg tænker, at det måske er lidt nemmere at få sådan nogle selvklæbende “fætre” på og af. Det er lige det med at få dem af, der faktisk er det vigtigste.

Kender du nogle gode tilbud?

Hedder det overhovedet selvklæbende negle, eller påsætnings-negle, eller hvad? Jeg vil gerne overraske hende, så vil helst ikke spørge hende, for så ved hun jo, hvad jeg vil. Jeg ved ikke rigtigt, hvor jeg skal starte med at lede, da jeg ikke engang er sikker på, hvad de egentlig hedder sådan officielt.

Men altså, det skal bare være sådan nogle, der sættes på nemt, med et eller andet lim, der ikke ødelægger neglene. Hvis det bare er neglespidser, er det også fint. Jeg aner altså ikke, om den slags overhovedet kan fås, men jeg tænker bare, at det burde være muligt.

Nå, men jeg er i hvert fald meget interesseret i at høre fra nogen, hvis nogen ved lidt mere end mig omkring det her.

Jeg håber, at der er en venlig sjæl derude, som kan henvise til nogle tilbud, eller i det mindste bare fortælle mig, hvad den slags reelt hedder, så jeg selv kan finde det.

Jeg krydser fingre :)

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

Barbergrej til mænd - Godt grej til barbering er vigtigt

Mænd skal have godt barbergrej af høj kvalitet, så du som mand kan få det bedste resultat ud af din barbering. Glem alt om irritationer i form af rifter og knopper, hvis du bruger kvalitativt barbergrej til mænd. Nogle af de bedste mærker inden for grej til barbering er Gillette og i særdeles deres Mach-serie - og det er ganske forståeligt, idet du altid kan regne med at få en meget tæt barbering med Gillette Mach.

Jeg bruger selv Gillette Fusion, som jeg har været ganske tilfreds med i efterhånden nogle år. Det er utrolig sjældent, jeg skærer mig med Fusion. Og jeg skal da hilse at sige, at sådan en tingest bestemt ikke er billig, hvis du blot ser på prisen.

Der findes skam billigere barbergrej til mænd - men det er bestemt ikke bedre

Jeg gik væk fra at anvende engangs-skrabere for flere år siden. Det var som at komme over i en ny verden, da jeg skiftede til min kære Gillette Fusion. Det var da billigt, og en pose med en masse skrabere kunne købes - og kan stadig - købes super-billigt i ALDI eller andre lavpris-supermarkeder. Men hold da op, du får en dårlig barbering, medmindre du er virkelig påpasselig. Jeg skar mig næsten hver eneste gang og ville bare ikke skifte over til noget ordentligt, fordi det var så dyrt.

Men dyrt barbergrej er billigere en det billige i længden.

Tjek supermarkederne for Gillette Fusion

Kig lidt rundt omkring i de forskellige butikker for at finde et godt tilbud. Nogle butikker sælger Gillette ekstremt dyrt, andre til en fornuftig pris. Så kig dig godt rundt omkring, inden du vælger at købe det dyreste.

Clinique-produkter - Tilbud på de lækre hudplejeprodukter fra Clinique

Er du på udkig efter lækre, parfumefri hudplejeprodukter, der er skånsomme mod huden (var lige ved at skrive hunden, he-he), så skal du købe Clinique-produkter. Tilbud på hudpleje-produkter fra Clinique finder du især nu en hel del af lige for tiden, idet det er højsæson for tilbud og udsalg.

Nu er jeg jo en fyr, så det er i hvert fald ikke mig, der har brug for at købe Clinique-produkter billigt. Eller jo, for som jeg skriver meget om herinde, køber jeg ofte gaver til kæresten, og det er hende, der har vejledt mig i, at Clinique-produkter er noget af det hotteste inden for hudplejeprodukter. Det skulle være rigtig lækker kvalitet, og hvis der er nogen, som er kvalitetsbevidste omkring hudpleje, så er det min kæreste :)

Jeg kan godt lide, at hun går op i sit udseende og i sit velvære, og når hun endda kan afsløre, hvad det er for nogle ting, hun ønsker, bliver det lidt nemmere for mig at købe noget, som hun rent faktisk bliver rigtig glad for.

Billige priser online her

Jeg har gransket nettet, og har set, at nicehair.dk bliver anbefalet. Normalt kan jeg bedst lide shops, hvor der er gratis fragt. Det er der som udgangspunkt ikke her; først, når du har købt for over 400 kr.. Og det er jo faktisk ikke så galt, for mærket Clinique er alligevel ikke det billigste - så ved at købe 2-3 produkter fra shoppen, har jeg sparet på fragten. Så det er ikke så ringe endda :)

Har du forslag til andre gode steder online eller i kendte butikker, så be my guest, og skriv en kommentar nederst på siden, hvor der er et kommentarfelt.

Nilens Jord-pensler til en billig pris

Min kæreste har snakket om, at Nilens Jord-pensler er rigtig populære. De skulle være rigtig gode, og jeg kan se, at flere på nettet skriver, at det ligefrem er et must-have at have i sit makeup-repertoire. Selv ved jeg intet om makeup eller Nilens Jord-pensler, men jeg lytter selvfølgelig til min kæreste, og nu har jeg dermed lidt mere, som jeg kan tilføje til min liste over makeup og andet godt, jeg gerne vil give til min smukke pige :)

Jeg synes, der er et gigantisk udvalg af makeup-pensler på nettet såvel som i butikkerne - så det er rart, at få min søgning ned til ét bestemt mærke.

Kan du anbefale et godt sted, hvor man kan købe disse makeup-pensler meget billigt? Og ved du, om man kan købe dem online? Af hvad jeg kan se, er der ikke lige nogen, der sælger dem på nettet - men måske har jeg bare ikke været god nok til at søge.

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du ved, hvor man kan købe Nilens jord og måske også andet billig makeup og produkter til personlig pleje. Jeg hører, at rigtig mange køber dem i Matas, men jeg synes bare ikke, deres priser altid er så lave.

Kunstige negle i Århus

Jeg har fået lavet billige kunstige negle i Århus, og vil gerne dele mine erfaringer med, hvilke saloner, der er de bedste i Århus. Jeg har nemlig altid elsket kunstige negle. Århus er jo også en skøn by, så samtidig med at jeg fik lavet negle her sidst, var jeg også lidt ude at se på andre negleprodukter i andre butikker. Skønt.

Jeg fandt også nogle pæne tasker, men havde så ikke råd til at købe dem, fordi de ikke var så billige. Men de kunstige negle i Århus kunne jeg nu godt få ned til en fair nok pris. Men okay, måske er det ikke lige alle, der ville synes, de var billige, men de var billigere end så mange andre steder, jeg har fået lavet dem. Inden jeg flyttede her til byen var min gamle negleekspert pænt dyr. Det kunne snildt løbe op på en halv SU på en måned. Men jeg havde også en god ven, som havde lidt mere på lommen end jeg, og han var villig til at give lidt ud af sin egen lomme til mit dyre forbrug. Fedt nok jo.

Men de flotte kunstige negle i Århus kan du blandt andet få i Højlundsparken. Her har flere af mine veninder også fået lavet kunstige negle op til flere gange faktisk, fordi folkene derinde også er helt vide nusser. He-he. Men ja. I morgen skal jeg ud med nogle andre veninder. Vi har en lille aftale med nogle af de andre fra skolen, og vi skal nok også have noget mad inden vi tager videre til feste. Tænk sig, en fest om søndagen. Ham der holder den er sgu gal. Men det skal nok blive sjovt, for vi skal møde senere om mandagen. Vi glæder os rigtig meget, og jeg har lige sms’et med Cille, som også kommer med for en gangs skyld.

Men ja, det var så lidt fra mig. Det er lang tid siden jeg har skrevet herinde, men mine forældre mener, at det et godt for mig at få mine tanker ud på skrift. Jaja, det er cool nok. Måske kommer jeg endda også til at grifle lidt flere tanker ned herinde. Men sikkert mest om negle, mode og andre ting, der relaterer til det, jeg nu bruger meget af min fritid på.

Føntørrer – Tilbud på billige føntørrere til gode priser på nettet

Har du længere hår, kender du også til irritationen om morgenen, når føntørreren sætter ud. Et håndklæde kan bare ikke gøre jobbet, med mindre du har god tid til at tørre alle kroger og hjørner - og det har du ikke, hvis du har travlt med at komme ud af døren. En hårtørrer er løsningen, og jo kraftigere en hårtørrer, jo hurtigere kan dit hår blive tørt. Lad os tage et kig på, hvor du kan finde et billigt hårtørrer-tilbud på nettet.

Krav på en god hårtørrer

Vi vil alle sammen gerne være kvalitetsbevidste, men samtidig også prisbevidste. Det er en hård balancegang med stort set alt, der kan købes. Har man ikke nok penge, er man på et eller andet punkt nødt til at gå på kompromis. Men det er altid godt at vide, hvilke områder, man kan gå på kompromis med.

Flere hårdtørrere er eksempelvis med ergonomisk design. Er dette overhovedet vigtigt at oplyse? Hvad skal vi bruge ergonomi til i dette tilfælde? Jo - hvis du er frisør og på ugentlig basis bruger timer på at føntørre andres hår, så er det nok ret smart, at den er rar at have i hånden. Men ærlig talt - hvor mange føntørrere kan føre til skader?

Støjniveauet er også et område, hvor du sagtens kan gå på kompromis, med mindre du er ekstremt følsom over for støj. Ingen føntørrer larmer som en jetjager. Det kan højst være en gene, hvis du er ekstremt morgentræt og har hovedpine. Så meget larmer sådan en fætter altså heller ikke, så du kan sagtens spare ved at undgå at købe specielt støjsvage føntørrere.

Vægten er måske vigtig, hvis føntørreren vejer 2 kg. Her kan du også spare penge ved ikke at købe de ultra-lette. Det kan selvfølgelig være vigtigt, hvis den ofte skal med ud på rejser. I så fald er størrelsen også rimelig vigtigt, men hvis den bare skal ligge derhjemme på hylden, så er det knap så relevant, om den er lidt tung eller ultra-slim.

Mærker … Mærket har selvfølgelig noget at sige i forhold til kvaliteten, men du kan på den anden side også købe noget, der er dyrt, og så går det i stykker kort tid efter. Her kan det kun anbefales, at du spørger andre, der kender det pågældende mærke, eller har gode erfaringer med bestemte mærker.

Sidst men ikke mindst kan du kigge videre på Hairworld.dk, hvor der er gode tilbud og priser, der er til at have med at gøre. Du må meget gerne skrive herunder, hvis du skulle kende nogle gode hjemmesider.

Billige kunstige negle i Matas

Har du prøvet at få lavet dine negle hos en professionel, ved du, at du får meget for pengene, og der er ikke noget at sige til, at det ikke ligger i den billige ende. Du køber en ydelse, hvor du ved, at du også får kvalitet, men har du tid til overs, kan det sagtens lade sig gøre at ordne sine egne kunstige negle ganske billigt.

Billige kunstige negle kan købes mange steder, fx i Matas kan du få dem til under (eller ca.) 100 kr. Det tager ikke så lang tid at sætte dem på, og de holder i relativt mange dage. Specielt mærket Kiss – Everlasting French fra Matas er en god startpakke, hvis du vil påsætte dine egne kunstige negle. 100 kr. er altså billigt.

Som nævnt er det ikke tidskrævende at sætte dem på, men du bør være klar over, at du skal bruge lang tid på at tage dem af igen. Men sådan er det altså også ved en professionel neglesalon. Du skal regne med at bruge 45-60 min., hvor de kunstige negle skal lægges i en acetone-blanding. Løbende kan du så fjerne mere og mere af neglene, og til sidst kan du få fjernet det hele.

Som du nok kan tænke dig til, er det ikke særligt godt for fingrene og hænderne, men sådan er det. Det bliver ikke meget anderledes, men hvis det er noget for dig, så kan du altså finde disse billige kunstige negle i Matas til 100 kr. og opefter.

Har du selv erfaringer med dem, kan du skrive om dine erfaringer herunder. Jeg hører også gerne, hvis du har tips til gode butikker på nettet, der har med negleprodukter at gøre. Al input er meget velkommen :)

Hvidløgsånde og hvidløgslugt – Hvordan undgår man at lugte af hvidløg?

Kan du undgå at få dårlig ånde ved indtagelse af hvidløg? Hvidløgsånde og hvidløgslugt kan være en forfærdelig oplevelse, men ny forskning viser, at du kan fjerne det med sødmælk.

Hvis du har spist hvidløg, vil jeg ikke sidde ved siden af dig - medmindre jeg selv har spist det ;) Der er intet mere forfærdeligt end at skulle være tvunget til at være ved siden af et andet menneske med hvidløgsånde. Men problemet er ikke kun hvidløgsånden i sig selv, for det er ikke kun ud af munden, man lugter, hvis man har spist hvidløg. Læs resten

Dårlig ånde – Behandling af ildelugt fra maven og mandler m.fl.

Har du drage-ånde? Så kan du godt gøre noget ved det selv. Det er ikke altid nødvendigt med en behandling hos tandlægen. Læs med her.

Dårlig ånde er noget, de fleste ikke ønsker. Der er intet så ucharmerende som et menneske, der decideret stinker ud af munden, men det er skam muligt, at gøre noget ved det. Læs her, hvordan du effektivt fjerner og undgår dårlig ånde. Læs resten

Tandpine – Råd ved ondt i tænderne og smerter i tandkødet

Har du tandpine - ondt i tænderne, kæben eller tandkødet, så er der råd at hente her. Nogle gange er det utroligt, at der skal noget så simpelt som chili til at lindre smerter i tænderne.

Uanset om du er lige kommet tilbage fra en ubehagelig oplevelse hos din tandlæge, har knækket en tand eller har tandkødsbetændelse, så kan du faktisk på en nem måde få bugt med smerterne, hvis du har ondt i tænderne eller ondt i tandkødet. Her er et simpelt råd, som hjælper mod tandpine - også akut tandpine Læs resten

Bidét – Toilet/wc på hygiejnisk vis

Et bidét er ganske hygiejnisk, men der er tilgengæld også mange ulemper. Folk er forskellige, og det er da også godt nok, men ville du selv gerne have et bidét, eller er det fuldstændig overflødigt.

Jeg er netop flyttet ind i en lejlighed med bidét på toilettet. I første instans syntes jeg, det var “sjovt”, men her efter 2 måneders tid har jeg måttet erkende, at jeg stort set aldrig bruger mit bidét. Læs resten