Tøjstativ på hjul - Billige tøjstativer med hjul, brugte el. nye

Kender du det, når tøjstativet ridser gulvet eller bare er irriterende og besværligt at flytte rundt på? Løsningen er et tøjstativ på hjul, og det er noget, som en hver, der kræver bevægelighed og fleksibilitet, burde have. Der findes mange muligheder online på internettet, hvis du vil have enten et nyt eller brugt tøjstativ på hjul.

Hos os kunne vi godt bruge et godt tøjstativ på hjul, idet vi har rigtig meget tøj. 90 % af det er min kærestes, men sådan er det jo med kvinder og dametøj :) I forhold til butiksinventar er det særdeles smart med tøjstativer med hjul, så man kan flytte rundt på det tøj, der står til udstilling.

På dba.dk finder du ofte nogle gode tilbud på tøjstativer - brugte samt nye. Her kan du ofte gøre en rigtig god handel. IKEA har somme tider også nogle billige tilbud - så det er også værd at tjekke IKEA i dén forbindelse.

Kan du selv anbefale nogle steder med billige priser eller slagtilbud her og nu, kan du bare skrive en kommentar herunder i kommentarfeltet. Jeg er sikker på, at der flere gode steder, hvor det kan lade sig gøre at købe tøjstativerne rigtig billigt.

Dem fra IKEA er rigtig fine - men skal du spare penge, så er det helt klart bedst at gå efter noget brugt, og her er Den Blå Avis, QXL og andre steder, der sælger brugte tøjstativer på hjul og andet brugt butiksinventar, helt perfekt til formålet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.