Træbriketter Tyskland

Er det billigere at købe træbriketter i Tyskland? Kan du spare penge på at købe dine briketter i det tyske med et lækkert tilbud?

Briketter i Tyskland menes at kunne købes billigere end i Danmark. Jeg har læst det nogle flere steder, men jeg ved ikke, om det er rigtigt, og om det overhovedet er “i orden”. Er deres priser billigere, og hvad med andre lande, såsom Polen, Frankrig og så videre? Måske det også kan gøre billigere dér, hvis man nu alligevel har muligheden og skal derned?

Hvem ved - jeg ved det i hvert fald ikke, og det er netop derfor, jeg godt kunne tænke mig at spørge folk her på bloggen, for jeg er meget interesseret i det.

Brænde koster jo kassen. Energi er ikke længere særligt billigt lige som i det gode gamle dage, og hvis der kan spares penge på billige priser på træbriketter i Tyskland, ville det jo være super nice.

Kender du til tilbud og priser på træbriketter i Tyskland samt loven i forhold til dette?

Så hører jeg meget gerne fra dig. Ville være super nice at høre, hvad andre erfaringer er. Kan det overhovedet lade sig gøre at købe billigere briketter i Tyskland, eller er det bare en skrøne? Måske det har været mulig tidligere, eller kan det sagtens lade sig gøre nu også?

Jeg spørger, fordi jeg har et vennepar “i røret”, som selv ikke ved det, og jeg er ikke sikker på de informationer og oplysninger, jeg selv har fundet. Derfor tænkte jeg, at jeg måske kan ramme nogle kompetente mennesker svar her.

Kan man købe træbriketter i Tyskland billigt?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.