Kategoriarkiv: Transport

Alt om transport, befordringsmidler, biler, busser og andre køretøjer.

Sneskovl til bilen - Tilbud, udsalg og billige priser

Ja jeg var lige ved at skrive sneskov, men det er der vist ikke noget, der hedder. Hehe. Men jeg kigger - allerede nu - efter en sneskovl til bil, da det jo er godt at kigge i god tid. Det er i disse dage, der kan findes gode tilbud og udsalg til billige priser på den slags.

Thansen plejer at have nogle gode tilbud, og det er da også der, jeg kigger lige nu. Deres online shop er dog lidt forældet, synes jeg, men det går lige. Jeg kigger også efter mærket Rawling (mener jeg det hedder), da det skulle være det foretrukne mærke for mange, når det kommer til sneskovl til bilen.

Måske kan du hjælpe med at finde tilbud på sneskovle til bilen? Hvor er de billige priser og udsalg på en sneskovl til en bil?

Har du forstand på den slags (jeg tror, de fleste har mere forstand på det end mig), så hører jeg gerne fra dig, da det er noget, der interesserer mig.

Jeg vil gerne købe noget allerede nu, da det er min overbevisning, at der lige nu er super tilbud og de gode nedsatte priser. Måske man skulle købe noget brugt, men kan det betale sig, og hvor lang levetid kan man regne med, at sådan en sneskovl til bilen egentlig har?

Som du kan læse dig til, er jeg ikke så “knøw” (eller hvordan det nu staves), når det kommer til dette emne, så al hjælp er velkommen.

Men ellers så tager jeg bare Thansen, da man jo altid kan stole på deres tilbud :)

Hej-hej …

Billån - Beregning af lån til bil

Billån og beregning i 2012, 2013, 2014 og alle år fremover vil altid være nogenlunde det samme. Og det er der en simpel grund til, som du kan læse nærmere om i denne korte artikel.

En billån-beregner kan findes forskellige steder, og den, du ikke bør kigge på, er den hos en bilforhandler. For her får du altså ikke det bedste lån til bilen.

Og hvorfor nu det, spørger du måske? Sagen er simpel og det er den fordi, at en bilforhandler altid gerne vil tjene lidt ekstra penge på dig. Og sådan er det i 2012 og alle år fremover - også i 2013, 2014 og 2015, og skal jeg blive ved? Det undrer mig lidt, hvis ikke du har forstået det helt nu :P

Men det har du!

Billån-beregning bør forblive i banken, men der er en lille fordel ved bilforhandleren

Beregn dit billån i banken, for her får du den billigste rente. Sådan er det bare. Så brug din bank, tag en god snak med din bankrådgiver, og så giver han dig - hvis du har økonomien nogenlunde i orden - et fint lån til bil, som du kan afdrage relativt billigt på hver måned det næste stykke tid.

Og fordelen ved bilforhandleren er så?

Jeg tør næsten ikke kalde det for en fordel, men hvis du beregner dit lån ved en forhandler af biler og også vælger at købe på stedet, så kan du måske prutte prisen lidt ned. Jeg siger ikke, det er sikkert, at du kan få prisen ned - men muligheden er der altid, for bilforhandleren er en sælger, som skal sælge sin vare, og presser du ham lidt, kan du måske få den billigere.

Men du skal selvfølgelig stille det op mod det lån, som bliver beregnet i banken. Hvad er billigst, skal du spørge dig selv - og IKKE hvad er hurtigst. I hvert fald er det mit tip, hvis du selvfølgelig forstår det og kan gøre det på den måde. Måske står du i RKI, og så er der lidt andre boller på suppen.

Din mening

Har du en mening omkring dette, er du velkommen til at lægge en lille kommentar. Det kan jo være, jeg tager helt fejl, og så skal du ikke lægge fingre i mellem det. Jeg vil meget gerne høre, hvad andre har at sige, så jeg måske også kan blive lidt klogere.