Udendørs springvand giver en fantastisk atmosfære

Jeg har skrevet en del om, at vi gerne ville finde et hus med have, og nu er det endelig lykkes. Jeg har fået en opringning fra vores fremtidige udlejer med beskeden om, at hun synes, huset passede bedst til - ud af alle de andre, der også kiggede på det. Lækkert. Haven er lille, men alligevel rigtig lækker, og så er der drivhus. Nu hvor sommeren er på vej, har vi så overvejet at købe et udendørs springvand til haven. Det vil bare gøre den endnu mere fantastisk. At sidde og grille og lytte til det brusende vand fra et udendørs springvand eller en fontæne er virkelig afslappende.

Her tidlig morgen kom der en kommentar i mit indlæg om kunstige planter, hvor der blev henvist til en shop, der netop sælger vandkunst, fontæner og udendørs springvand med mere. Deres priser er faktisk ganske fornuftige.

Billig vand-skulptur til haven

Udendørs fontæne - Flot vandkunstJeg er faldet for en flot vand-skulptur, som du kan se billedet af her til højre. Kæresten er ikke hjemme lige nu, men jeg skal foreslå denne vand-skulptur, når hun kommer hjem. Den koster 1.495 kr., hvilket jeg synes, er en helt okay pris for et stykke udendørs vandkunst, der tilmed er ret pænt og klassisk (efter min mening).

Du kan købe den hos Somo-Art.dk.

Har du andre forslag

Jeg kan godt lide at opfordre andre til at komme med forslag. Det har jeg gjort igennem de fleste indlæg herinde, og det er der kommet rigtig mange gode kommentarer og henvisninger ud af.

Hvis du har set nogle flotte udendørs springvand til billige priser eller på tilbud, eller andet vandkunst eller fontæner af en eller anden art, så må du meget gerne lægge en kommentar og give dit besyv med.

Der er stadig lidt tid, inden vi flytter, og derfor er jeg åben for forslag i noget tid endnu.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.