Udsalg i Salling 2013-2014

Så er guldugen i Salling i Aarhus ved at være klar. Skal du spare virkelig mange penge på alt lige fra tøj til køkkengrej, så er gulduge i Salling det vildeste!

Opdatering: Jeg har fundet ud af, at dette ikke er gulduge, men blot en enkelt dag, hvor der er udsalg. Beklager meget. Det var min kæreste, som havde hørt forkert.

Guldugen starter, når Salling siger det, og du kan roligt regne med, at der er tale om kæmpemæssige udsalg i Salling i 2013 og i 2014, igen-igen.

Jeg var med kæresten i Salling i går, fredag, og de er allerede ved at gøre klar med udsalgsskilte OVER DET HELE! Og allerede i går var der en masse udsalg, men min kæreste siger, at det bliver endnu vildere på mandag, når det starter.

Jeg glæder mig sgu!

Hvornår starter det helt præcis?

Guldugen med udsalg i Salling 2014 og i 2013 starter med et brag - og typisk allerede klokken 7! Det er godt nok tidligt. Jeg har ikke været med til guldugen før, og jeg tænker sådan lidt, om alle butikker virkelig åbner kl. 7. Men det gør de vel :) Og jeg skal med! Det er godt, at jeg er selvstændig og arbejder hjemme, når jeg har lyst - eller ville jeg ikke have kunnet komme så tidligt om morgenen.

Min kæreste skal desværre på arbejde. Det er ellers rart at have sin pige med på udsalgsjagt, og jeg synes, det er kedeligt at rende rundt alene. Men nu gør jeg det sgu.

Jeg har tænkt mig at kigge efter tøj, sko og lidt forskelligt køkkengrej. Og ja, hvad de nu ellers har. Hvis det er på udsalg og man kan spare 50 - 70 %, så er det sgu det værd næsten uanset, hvad man køber :P

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.