Ulykkesforsikring til studerende

En billig ulykkesforsikring fra eks. TRYG eller Codan og med god dækning er virkelig fornuftigt, hvis du er studerende eller bare i dine unge dage. Ulykkesforsikringer er vigtige, for de kan redde dig, når det går galt - når du mindst forventer, at der sker en ulykke. Er du fornuftig, så skal du passe på dig selv og tænke på din fremtid. Læs mere her.

De færreste studerende indtænker en ulykkesforsikring i deres liv. Og det er ikke godt, for det kan sagtens betale sig. Ulykker sker desværre, og hvis man ikke er forsikret, kan man risikere at komme i en dårlig situation. Det kræver måske yderligere forklaring:

En af mine venner kom ud for et biluheld engang. Dengang var han meget ung, han var studerende, og han var så hamrende klog, at han havde tegnet sig en ulykkesforsikring lang tid før. Lad mig bare sige, at han kom rigtig slemt til skade - med varige mén - dog ikke så synlige … men alligevel. Der er tale om skader på kroppen, som ikke kommer væk nogensinde. Og hans klogskab resulterede altså i en kæmpe sum penge til ham, som han nu har virkelig stor glæde af.

Når ulykken er sket, så er det enten for sent, eller også får du nogle penge til gode, som kan hjælpe dig. Valget er selvfølgelig dit - men er det ikke lidt mere fornuftigt at bruge nogle penge på en god forsikring, i stedet for at stole på tilfældigheder. Desværre er det sådan, at de værste ting sker, når man mest forventer det. Men hvis du er ordentlig forsikret helt ind til benene, så har du en økonomisk “backup”, der kan hjælpe dig op igen, på trods af, at du måske er kommet meget slemt til skade. Det hjælper altså, og det er bedre at være sikker, end slet ikke at have nogen sikkerhed overhovedet.

En anden bekendt - denne historie går længere tilbage til mine unge dage - kom også ud for en bilulykke, mens han kørte på sin knallert. Ulykkesforsikringen gjorde ham nærmest rig. Han skadede sit knæ meget alvorligt, men pludselig havde han råd til at købe en lejlighed. Selvfølgelig anbefaler jeg ikke, at du bruger penge på forsikringer fordi du decideret forventer ulykker eller decideret søger dem - slet ikke! Men jeg tænker på, hvis han ikke var forsikret … så ville det se rigtig slemt ud for ham.

Jeg håber ikke, at du oplever dette som skrækhistorier. Men det handler blot om at passe på sig selv, så det ikke ender galt, selvom der sker noget galt. Uanset om du er studerende, ung eller ældre, så er en ulykkesforsikring en hamrende god sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.