Vaffeljern - Tilbud og test-vinder - Find de billige priser online

Der er intet som en omgang belgiske vafler en lørdag morgen. Sikke en dejlig start på dagen, og heldigvis kan det gøres ganske billigt. Der findes nemlig rigtig mange vaffeljern-tilbud rundt omkring, og i dette indlæg tager vi fat i mærker, steder, hvor man kan finde de billigste tilbud og udsalg, samt lidt om vaffeljern-test.

Den nyeste vaffeljern-test, jeg har fundet er desværre ikke fra 2012, men helt tilbage fra 2009. Den er fra Politiken, og her er det Philips Fieste Wafle-maker og Wilfa, som består testen. Alle andre klarer sig dårligt. Det er da noget at tænke over. Hverken Krups, OBH, Exido eller Tefal klarer sig godt, og det er jo lidt spøjst, da det er gode mærker, tænker man umiddelbart.

Jeg glæder mig til at se fremtidige vaffeljern-test i 2012, 2013, 2014, 2015 og så videre.

Ovenstående test er den nyeste danske, jeg har fundet, men kender du til andre, må du gerne hjælpe til her!

Vaffeljern-tilbud og super priser på billige vaffeljern på nettet online

Da ovenstående test jo er lidt gammel, må man gå ud fra, at der alligevel kan findes gode tilbud på vaffeljern rundt omkring. Man må formode, at tingene har forbedret sig siden da, men måske er det bare mig, der ønsketænker. Jeg har været en tur forbi IMERCO, og her har de faktisk nogle gode tilbud lige for tiden. Der var også et enkelt udsalg.

Der var noget fra OBH Nordica og fra et mærke, der hedder Cloer, som jeg ikke lige havde hørt om før. Måske er det godt? De havde selvfølgelig også Philips, og da vi herhjemme har rigtig mange Philips-ting, så ville et vaffeljern jo passe fint ind i vores lille Philips-verden :D

Man kan sågar også få vaffeljern til komfur og til bål, hvilket jo er meget sjovt.

Hvis du skal kigge online, vil jeg anbefale dig at tage et kig på hjemmesiden tilbudonline.dk. Her samles alle reklamer fra de fysiske tilbudsaviser, og dermed vil du nemt og hurtigt kunne finde et super tilbud i din nærmeste butik. Det er faktisk en ret fed service, synes jeg selv. Ellers har Wupti og WhiteAway også altid gode tilbud, og Elgiganten, som er min personlige favorit, når der kommer til den slags, er også propfyldt med udsalg og super tilbud lige nu.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.