Valentins Dag 2011 - Bedste inspiration og gaver til valentinsdag 2011

Smukke blomster, søde kort, smykker og lækker chokolade, det er, hvad mange forbinder med Valentins Dag. 2011 er endnu et år, hvor denne “de elskendes helligdag” - som den også kaldes - skal fejres. Men har du allerede nu bestemt dig for, hvilken gave, du vil give din kæreste på valentinsdag 2011?

14. februar er dagen, hvor det hele sker. Sidste år fik pigen, som jeg elskede og stadig elsker højt, nogle pæne blomster. Her i 2011 satser jeg også på at købe blomster - men jeg har også en række andre ideer. Måske du kan få lidt inspiration til gaver til valentins dag 2011 i mit indlæg her.

Valentinsdag 2011 - Hvilken gave skal jeg give?

Ud over de klassiske, som jeg allerede har nævnt - altså blomster, chokolade og smykker - synes jeg sagtens, man kan være lidt kreativ.

En tanke, jeg leger med, er, at jeg kunne skrive et digt - et kærlighedsdigt. Jeg mener selv, at jeg er god til at lave rim og brygge nogle rimelige tekster sammen. Så hvorfor ikke vise min kærlighed i form af et sødt digt.

En anden idé kunne være at få forstørret et foto af min kæreste og mig og købe en flot fotoramme til det.

For lige at vende det med smykker, kunne jeg måske også få graveret en sød besked i et hjerte-smykke - en halskæde.

En romantisk middag med masser af levende lys, lækker hjemmelavet mad og lidt god vin, slår ej sjældent fejl.

Det var i hvert fald lidt ideer til valentins dag 2011. Jeg synes godt, jeg kunne være endnu mere kreativ. Måske du har nogle andre ideer eller personlige oplevelser, du vil dele? :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.