Varmetæppe til seng - En sengevarmer er en ren fornøjelse

Selvom fornemmelsen af en kølig dyne kan være dejlig - ja det siges endda, at man sover bedre i et køligt værelse - så er der nu alligevel intet som en varm seng. Hertil er et varmetæppe til sengen en herlig hjælper.

Varmetæpper fås i mange forskellige varianter og dermed også til meget forskellige priser. Er der stor forskel på sengevarmere eller skal bare bare gå efter det billigste?

Umiddelbart ved jeg ikke så meget om det, men da jeg tidligere googlede lidt, læste jeg en artikel, hvor der stod, at et varmetæppe formodentlig var årsagen til en brænd. Den slags får en til at tænke over sit næste køb. Heldigvis er der mange varmetæpper til seng, som har auto-sluk-funktion eller andre smarte sikkerhedsfunktioner, som burde gøre det sikkert at have sådan en sengevarmer liggende i sin seng.

Mht. prisen, er der andre faktorer, der spiller ind. Hvis du er allergiker, skal du måske lige tage et kig på, om stoffet på varmetæppet er allergivenligt eller lavet af stof og materialer, du kan tåle. Opvarmningstide er også en faktor. Skal det tage 15 min. eller hele 40 min. lige som ved et OBH-varmetæppe med opvarmning? Nogle vil gerne have det opvarmet efter kort tid, mens andre ikke lige har tid eller gider at vente så lang tid.

Når det så er sagt, så skal du selvfølgelig sørge for at købe noget, der kan tåle at blive vasket. Det ville være lidt travlt at købe et dyrt varmetæppe, som hurtigt med tiden kommer til at lugte forfærdeligt, uden at der kan gøres noget ved det :P Strømforbruget kan du også kigge på, men jeg tvivler på, at der er den store forskel på dette område. Elvarmetæpper er strømslugere, og sådan er det. Så du skal også lige indtænke, at det også koster lidt penge ad den vej.

Jeg håber, du kan bruge disse tips til køb af tæppe, der kan varme sengen op :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.