Ventilator til udluftning, aircondition eller bekæmpelse af fugt

Alt om ventilation. Systemer, der virker, blandt andet Wolf, der kan også leveres med mulighed for udendørs montage. Også til bad og stuen samt central. Mekanisk ventilation er særdeles effektivt og meget bedre end normal udluftning.

Der findes mange slags ventilatorer - men de bruges primært til at forbedre indeklimaet i boligen, hvis for eksempel mulighederne for udluftning er dårlige. En ventilator er i de fleste tilfælde en nødvendighed, hvis du bor i et for tæt isoleret hus. Læs mere om ventilation her.

Loftventilator og gulvventilator

Sommeren er ved at komme, og når varmen for alvor sætter sit præg på dig i form af hedeslag og svedture, er der ikke mange muligheder for afkøling. Du kan drikke noget koldt, tage et køligt bad, eller du kan anskaffe dig en ventilator - eller en vifte, som ikke ligefrem gør det store.

En loftventilator kan være fin, hvis et helt rum skal have “koldt luft”; den passer bedre til større rum.

En gulvventilator egner sig godt til små arealer, for eksempel til skrivebordet, hvor du kan have ventilatoren stående ved siden af computerskærmen, så du ikke går til, når du arbejder eller surfer på nettet.

Badventilator

Badeværelsespejlet er helt dugget til, og der er ikke noget vindue i rummet. Det kan så være svært at få luftet ordentligt ud, og derfor vil en ventilator til bad egne sig godt. Det kan være en lidt billigere løsning, end at banke væggen ned for at installere et vindue.

Der findes mange andre gode muligheder for ventilation. Du kan finde nogle billige tilbud på BilligVVS.dk.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.