Vinter-mode 2012 - Billige vinterjakker & vinterfrakker

Temperaturen falder lige så stille. Og solen står ikke så højt på himlen. Det betyder, at du igen har en god undskyldning for at gå ud og shoppe igennem. For efterår er højsæson for shopping. Det ved modehusene også butikker godt. Så de står også klar til at hjælpe dig med at finde den næste model.

Modellerne i år

Men hvad er så den model, du skal kigge efter i år? Der er naturligvis flere muligheder. Men der danner sig et mønster, som er værd at holde øje med. Det er typisk tre mønstre, som bliver gældende. Og her kan der gemme sig et par overraskelser for dig. Det står nemlig efterhånden klart, at du skal se dig om efter en.. kappe! Det lyder måske lige hippie og en anelse old school. Men ikke desto mindre er det her, at du skal slå til, hvis du vil være på moden i 2012. Det er derfor ikke en kappe, som du kender den fra rollespil og sådan noget. Det er high fashion, som er blevet en mere mainstream trend. Og det kommer du til at se meget af i år.

Men kappen er ikke et eneste eksempel på, at moden bliver meget retro i år. For der er også tegn på, at der kommer en masse oversize jakker på gaden. Det er jo heller ikke ligefrem noget, som er særlig feminint og piget. Det er tværtimod ret militæragtigt og maskulint. Men det skal du ikke tænke så meget over. For det er sådan, stilen er i år. Og den må man så følge, hvis man kan. Og så må man gøre, hvad der bliver sagt fra de store modehuse som Gucci og D & G. For det er her også denne trend kommer.

Der kommer også pelse i år. Og de kan også med lidt god vilje placeres i samme bås som kappen og oversizejakken. Så der der danner sig et mønster af retro modeller. Det kommer selvfølgelig an på, om man kan kalde pelse for retro. Men det kan man godt i år, fordi det er noget tid siden, at man sidst så pelse som en trend.

Så du kan vælge mellem den kappen, oversizejakken og pelsen, hvis du skal være helt fremme i skoene.

Do’s and don’ts

Så det er en stil, hvor det er jordfarver, naturmaterialer eller i hvert fald materialer, som kunne være genbrug, som ligger som underliggende trend. Det betyder også, at der er nogen ting, du absolut skal gå udenom. Det kan for eksempel være sådan noget som klare farver, regntøj, pastelfarver og generelt modeller og materialer, der er alt for klare i farverne og lidt for praktiske. I år er det upraktisk tøj, som til gengæld har en historie, har været brugt før og på den måde minder os om en tid, hvor det hele var lidt mere simpelt. Det er nok nogenlunden sådan man kan formulere stilen for vinterjakker til kvinder i år, som altså bliver rigtig gammel vin på nye flasker. Men det gør jo ikke noget, så længe man kan lide stilen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.