Wheely Bug - Udsalg og tilbud på lille og stor model - Legetøj til børn

Hvor en sansegynge stimulerer barnets balance, styrker Wheely Bug barnets grovmotoriske evner. Wheely Bug er efter sigende et must-have for børn. Produkterne koster en del, så lad os tage et kig, hvor der er Wheely Bug-udsalg for tiden. Der findes altid gode tilbud på Wheely Bug og andet børnelegetøj på nettet - det er bare om at lokalisere de rigtige steder.

Lige nu har legeakademiet.dk et godt Wheely Bug-udsalg, hvor du kan få både den store model og den lille model til en billig online-pris. De fås helt ned til 699 kr. Det er alligevel mange penge at give - men det styrker dit barn, og så er der jo ingen tvivl om, at børn elsker den slags legetøj. Derudover har Elverborn.dk også tilbud lige nu, hvor du kan få de små modeller til 649 kr. Tjek de ud :)

Dengang, jeg var barn, havde jeg en lille traktor. Der fandtes ikke meget andet børnelegetøj i den stil - men jeg kan nu huske, at jeg var godt tilfreds med den. Faktisk mere end tilfreds - jeg elskede at drøne rundt derhjemme, selvom det var lidt trængt. Det var gode tider, og når jeg engang får et barn, der kan manøvrere sådan en tingest, så er det første, jeg gør, at kigge efter Wheely Bug-udsalg og tilbud på nettet. Om det skal blive den søde bi, mus, tiger, ko eller min personlige favorit, mariehøne, er selvfølgelig ikke til at sige. Det bliver nok mariehønen, hvis det er til en pige og en tiger, hvis det er en dreng :) De er nu søde alle sammen.

Kender du nogle andre steder med tilbud eller udsalg, må du meget gerne skrive det i kommentarerne herunder.

2 tanker om "Wheely Bug - Udsalg og tilbud på lille og stor model - Legetøj til børn"

  1. emmasverden

    Emmasverden har konkurrence lige netop nu, hvor du kan vinde en Wheely Bug - læs mere hos Emmasverden.dk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.