Billigt Zumba-tøj og sko

Skal du dyrke Zumba, er det en klar fordel at købe det officielle tøj og de officielle sko, eller i hvert fald noget, der egner sig mindst lige så godt. Det er noget, der rykker!

I forbindelse med mit arbejde, har jeg for nyligt prøvet at danse Zumba. Kæresten har også dyrket det lidt, og jeg blev glad, at var noget, jeg fik mulighed for at prøve på jobbet. For een ting er at se det på tv - men hvordan er det i virkeligheden? Efterfølgende fik jeg de idé, at jeg ville prøve at kigge på nettet efter lidt mere info om Zumba, og så fandt jeg ud af, at der faktisk er lavet decideret Zumba-tøj og -sko.

Jeg anbefaler personligt Smartsport.dk, som dog ikke har officielt Zumba-tøj, men virkelig lækkert sports- og fitnesstøj til særdeles gode priser, som passer perfekt til god Zumba-Action :) Og de har gratis levering.

Men er det rimelig at betale i dyre domme for Zumba-tøj og -sko, når du i virkeligheden bare kunne bruge helt almindeligt fitness-tøj og måske et par løbesko? Lad os først og fremmest tage et kig på, om det overhovedet kan betale sig at bruge Zumba-tøj og -sko.

Zumba-sko

Zumba-sko minimerer skader

Lad mig stille dig følgende spørgsmål: Bruger du også dansesko, når du løber en tur? Eller bruger du golfsko til badminton? Nej vel? Det giver meget god mening. Hvis du bruger normale Nike-sko til Zumba, så er det bestemt ikke godt. Først og fremmest er det slet ikke optimalt for selve oplevelsen, for i Zumba skal du kunne bevæge dig godt og blandt andet kunne “slide” med fødderne for at lave bevægelserne korrekt. Det kan godt lade sig gøre med et par Nike-løbesko, men det er en udfordring.

Inde på baby.dk er der blandt andet en, der skriver, at det kan give skader at bruge de forkerte sko. Hvis ikke du bruger nogle danse-sneakers, kan det ende galt. Der bliver sågar nævnt deciderede “Zumba-skader”.

Så konklusionen må være: Køb nogle officielle Zumba-sko eller et par danse-sneakers, hvis du vil dyrke denne form for fitness uden at få skader.

Hvad med Zumba-tøj?

Som jeg ser det, skal du blot have noget tøj, der egner sig til bevægelse. Og så skal det også være noget, du kan svede i. Hvis du vil købe officielt Zumba-tøj, så er det efter min mening kun fordi, du vil ligne dem på tv. Har du pengene til det, så kan du jo købe det. Mere om det herunder.

Billigt zumba-tøj og -sko på tilbud?

Hos dansesneakers.dk kan du finde et bredt udvalg inden for, ja, danse-sneakers. Priserne er dog ikke helt lave, og du skal i hvert fald slippe med mindst 600 kr. for et par. For det officielle tøj og de officielle sko, kan du også gå ind på zumbashoppen.dk. Her er den ægte vare - men jeg skal sige dig en ting om Zumbasko … de er bestemt ikke pæne! Med mindre, du kan lide pangfarver, så vælg dig nogle andre danse-sneakers.

Jeg må indrømme, at Zumba-tøj på tilbud er svært at finde. Har du spottet nogle gode tilbud eller billige priser, så vil jeg meget gerne høre fra dig. Du kan blot skrive en kommentar nederst på siden. Det ville jeg sætte pris på.

Mit bedste bud på at finde det billigst er ved at tage et kig ind på dba.dk. Her kan du være heldig at finde nogle gode tilbud.

3 tanker om "Billigt Zumba-tøj og sko"

 1. Christian

  Hmmmmmm underligt indlæg. Hvem har dog skrevet dette?

  Det virker som en salgstale for dansneakers.dk

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Christian :)

  Hvad underligt er der ved indlægget? Er det den del med skader, du finder underlig? Og en salgstale ville jeg ligefrem ikke kategorisere det som :)

 3. Jette

  Sys det er et godt indlæg! Min erfaring med zumba er også, at man naturligvis skal kunne bevæge sig frit, i det tøj man bærer. Nike har udviklet nogle fantastiske sko faktisk, som hedder nike free.. disse har opdelte såler, som giver hundrede procent bevægelsesfrihed, og de er deusden meget lette… Det er helt sikkert mine foretrukne.. :) Til gengæld vil jeg kommentere på valget af bukser.. Jeg har brugt et par almindelige (tætsiddende) gamashe lignende træningsbukser de første par gange, og det er helt sikkert en frihed.. For mig er der bare for meget frihed, og jeg bliver utilpas af al den “synlige” blævren (og jeg er IKKe for tyk)! :D Jeg har ihvertfald valgt at købe et par mere løstsiddende bukser - som i øvrigt er originale zumba bukser, og de gør bare noget for mig. :) Nu ser det “rigtigt ud”, og man har ikke en mås der umotiveret fortsat blævrer til højrer og venstre efter end øvelse.. Eller det vil sige, det er hvertfald ikke længere synlingt.. ;) Nu er det den samlede bevægelse i hele kroppen som er i fokus, og ikke det selvsning, som man får startet.. Så… Ihvertfald.. Jeg foretrækker zumbabukser, men.. Det er helt sikkert ikke et must.. nok mere en case af forfængelighed.. :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.